Bli medlem

Medlemskap är öppet för alla som stödjer föreningens mål och tankar och kostar 100 kr per år. För att stå i kö för lott måste du vara medlem, men du måste inte ha lott för att vara medlem. Du måste även ställa dig i kö om du kommit överens om ett gemensamt lottinnehav med någon som redan har en odlingslott.

Arrende för en odlingslott är 150 kr per år utöver den ordinarie medlemsavgiften. Vi har en mycket lång kö för att få en odlingslott, vilket innebär en kötid på flera år för närvarande. För medlemmar utan egen lott finns det dock möjligheter att delta i gemensamma odlingar och andra aktiviteter i föreningen.

Om du har någon fråga till oss kan du kontakta oss via e-post på gronkultur.hogsbo[at]gmail.com

För att att bli medlem i föreningen Grön kultur Högsbo och ställa dig i kö anmäler du dig och betalar årets medlemsavgift via paypal genom att klicka på ”Betala nu”-knappen nedan och betala avgiften med kort via nätet. Observera att du måste ange ditt namn, telefonnr och en giltig epost-address när du gör betalningen, annars vet vi inte vem som betalat.

Genom att bli medlem godkänner du också att vi sparar ditt namn, adress, e-post och telefonnummer i vårt medlemsregister. Om du har frågor angående detta eller vill bli borttagen kan du kontakta oss enligt ovan.

Bli medlem

Du kan betala med ett paypal-konto eller ett vanligt konto-/kreditkort (klicka då på ”Har du inget paypal-konto” för dessa alternativ).
Om du inte vill delta aktivt i föreningen kan du även stödja oss som stödmedlem genom att betala in 200 kr eller mer per år till Ekobanken 430-9613. Skriv ditt för- och efternamn i meddelandefältet när du betalar, så att vi vet vem som betalat.