Bli medlem

Medlemskap är öppet för alla som stödjer föreningens mål och tankar och kostar 100 kr per år. För att stå i kö för lott måste du vara medlem, men du måste inte ha lott för att vara medlem.

Arrende för en odlingslott är 150 kr per år utöver den ordinarie medlemsavgiften. Vi har en mycket lång kö för att få en odlingslott, vilket innebär en kötid på flera år för närvarande. För medlemmar utan egen lott finns det dock möjligheter att delta i gemensamma odlingar och andra aktiviteter i föreningen.

Om du har någon fråga till oss kan du kontakta oss via e-post på gronkultur.hogsbo[at]gmail.com

För att att bli medlem i föreningen Grön kultur Högsbo och ställa dig i kö anmäler du dig och betalar årets medlemsavgift till föreningens konto i Ekobanken bankgiro 430-9613. Observera att du måste ange ditt namn, telefonnr och en giltig epost-address i ett vanligt mail till gronkultur.hogsbo[at]gmail.com när du gjort din betalning, så vi ser vem som betalt. 

Vi har numera väldigt lång kö till en odlingslott, det kommer sannolikt ta många år innan du erbjuds en. Det kan gå snabbare att få tillgång till en pallkrage, men även det flera år.

Genom att bli medlem godkänner du också att vi sparar ditt namn, adress, e-post och telefonnummer i vårt medlemsregister. Om du har frågor angående detta eller vill bli borttagen kan du kontakta oss enligt ovan.